Formular de căutare

Vidul penisului, Seven Creations Pompa pentru marirea penisului X Factor

Conținutul

  Pompa pentru marirea penisuluicu 3  mansoane din silicon foarte moale. Modul de utilizare este simplu, se introduce penisul in cilindru prin gaura mansonului. Acest manson asigura etanseitatea penisului in cilindru.

  cu erecție masculină dorințe cu erecție slabă

  Cu ajutorul pistolului din plastic cu manometru se scoate aerul din tub, formandu-se vid in pompa. Vidul creat obliga sangele sa inunde corpii cavernosi ducand la o erectie mai mare. Vei fi pe deplin multumit!

  ulei de penis cum mi a crescut penisul

  Mod de utilizare: Vidul penisului rezultate vizibile, utilizati pompa de ori pe zi cate minute, fara a forta. Atentionare:   Folosirea  pompelor pentru marirea penisului poate produce rezultate aproximative ce pot varia de la un utilizator la altul.

  penis pentru cuptor teste de erectie

  Recomandari: Va recomandam folosirea acestui produs impreuna cu un lubrifiant sau ulei. Nu utilizati silicon lubrifiant, ci lubrifiantii pe baza de apa!

  penis la erecția bărbaților erecție după cursul de sustanon

  Inainte si vidul penisului folosire dezinfectati acest produs. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului imagine, descriere, preț se pot schimba fără notificare prealabilă.

  penis mic de bătrâni misterul erecției de dimineață

  Despre noi.