Marirea penisului prin operatie mai poarta numele de faloplastie

Schimbarea penisului

Conținutul

  de ce este rău cu o erecție la bărbați

  Penisul este format din doua corpuri erectile acele structuri care umplute cu sange determina erectia : corpii cavernosi si corpul spongios. Aceste structuri au dimensiuni fixe si nu se poate interveni asupra lor.

  masculin potent pret

  Dimensiunile normale ale penisului la un adult, in stare de repaus, sunt de apox 10 cm in lungime si cm in circumferinta. In erectie dimensiunile considerate in limite normale sunt cuprinse intre 10 si 20 cm lungime, iar grosimea poate varia intre 8 si 14 cm in circumferinta. Alungirea schimbarea penisului se face printr-o interventie chirurgicala la nivelul partii fixe aflate sub piele in apropierea bazinului unde se afla radacina penisului si a corpilor erectili.

  o erecție la momentul potrivit

  Acestia schimbarea penisului foarte puternic fixati in perineu prin mai multe ligamente. Prin operatia de alungire a penisului se sectioneaza unul din aceste ligamente permitind alungirea penisului.

  ce este necesar pentru a prelungi penisul

  Cresterea lungimii penisului se face atat asupra dimensiunilor in repaus cat si asupra celor in erectie. Schimbarea penisului aceasta operatie se pot castiga intre 2 si 5 cm in lungime, in functie de particularitatile anatomice ale fiecarui pacient.

  există dorință dar nu există motive pentru erecție

  Operatia nu se poate face decat o singura data, nu se poate repeta si nu este reversibila nu se poate reveni la forma si dimensiunile dinaintea operatiei. Cum trebuie sa te pregatesti pentru procedura?

  vidul penisului

  Care sunt contraindicatiile metodei?