Și-a pierdut penisul în urma unei infecții: medicii l-au făcut să-i crească din nou pe… braț

Penisul protagonistului

Conținutul

  Marius Oprea Și-a pierdut penisul din cauza unei infecții grave, iar medicii l-au făcut să recrească pe braț: povestea suprarealistă și incredibilă s-a întâmplat în Regatul Unit și ca protagonist este Malcolm MacDonald, în vârstă de 45 de ani.

  penisul protagonistului crește crește erecția

  Potrivit unor tabloide penisul protagonistului, povestea bărbatului, victima unui malpraxis medical unic, a început în când, din cauza unei infecții foarte grave în perineu, bărbatul și-a pierdut utilizarea penisului. Penisul protagonistului de medici care au urmat evoluția bolii sale, i-a sugerat astfel Malcolm să se aplice la sistemul de sănătate publică britanic, solicitând un împrumut de 50 de mii de lire sterline, menit să efectueze o operație chirurgicală pentru reconstrucția penisului.

  penisul protagonistului pregătirea pe bază de plante pentru a îmbunătăți erecția

  O fetiță de 3 ani s-a închis în mașină cu sora ei de 15 luni în timp ce mama lor trage penisul protagonistului pui de somn: poliția a găsit-o moartă După ce a obținut banii, bărbatul s-a îndreptat către un specialist în domeniu.

  Acesta din urmă însă i-a explicat lui Malcolm că procedura de creștere necesită mai întâi instalarea unui penis artificial pe un braț și că apoi, după 2 ani, ar fi fost mutat în inghinal. Un băiețel a dispărut în timp ce căuta melci penisul protagonistului rămășițele trupului au fost găsite în stomacul unui crocodil Conform celor reconstruite, medicii au luat o bucată de penisul protagonistului din brațul stâng al bărbatului, au rostogolit-o cu propriile vase de sânge și nervi și au instalat în cele din urmă două tuburi umflate cu o pompă manuală, reconstruind uretra.

  penisul protagonistului dispare erecția cu care medic să contacteze

  Dar coșmarul bărbatului abia începea. Malcolm, care de ani buni a trebuit să camufleze protuberanța pe braț cu bluze cu mâneci lungi și cămăși. Un bărbat a fost prins într-un grajd cu un ponei în timp ce-l viola În operațiunea a fost amânată pentru încă un an în timp ce pandemia Coronavirus a prelungit în continuare penisul protagonistului.

  penisul protagonistului probleme mari ale penisului

  Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe  RoMondoNews