Barbati penis inele întârziere ejaculare prematura Penis maneca blocare bucle Adult Sex Toy

Penisul ciupit

Experiment dureros de dragul penisul ciupit. Barbatul care s-a lasat intepat de albine in penis a descris experienta traita Autor: Stirileprotv Un grup de cercetatori a ales sa analizeze modul in care corpul uman reactioneaza la durere intr-un mod inedit.

Traducere "Schniedel" în română

Un penisul ciupit de la Universitatea Cornell, din New York, a ales sa se lase intepat de albine in zona genitala masculina. Michael, unul dintre initiatorii cercetarii, a studiat comportamentul albinelor la Colegiul United World Atlantic, din apropierea orasului Cardiff. Mai nou, a decis sa afle modul in care durerea provocata de intepatura de albina difera in functie de zona corpului. Scopul experimentului a fost acela de a determina gradul de durere diferit al aceleasi intepaturi, scrie independent.

Pentru a determina cea mai dureroasa intepatura, Michael s-a lasat prada albinelor de 25 de ori, in zone diferite de pe corp, evaluand durerea pe o scara de la zero la zece.

De dragul cercetarii, câți are penis cm nu s-a intepat penisul ciupit o data, ci a repetat procesul de trei ori, pentru fiecare zona in parte.

penisul ciupit cât timp să întârzie o erecție

Chiar daca pe termen lung, necesitatea studiului pare nesemnificativa, rezultatele sunt de-a dreptul controversate. Desi a fost intepat in cele mai sensibile zone ale corpului, rezultatul final a fost contrar asteptarilor.

penisul ciupit cum să faci erecția unui bărbat puternică

Cu siguranta nu este o placere sa fii intepat in acea zona de jos. Este dureros. Dar sa fii intepat in nas este o experienta a intregului organism.

Stranuti, respiri mai greu si iti curge nasul in continuu. Citește și Un portughez promoveaza in Romania terapia cu venin de albine.

Se manifestă prin pete sau răni la nivelul penisului şi posibil în alte zone genitale şi inghinale. Inflamaţia poate fi însoţită de mâncărime care poate fi intensădurere sau sensibilitate. Simptomele asociate pot include vezicule băşici ; arsuri sau dureri la urinare; eritem roşeaţăcăldură locală sau tumefacţie umflătură ; cruste; ţesut cicatricial.

Afectiunile tratate cu o intepatura Contrar asteptarilor, se pare ca cele mai delicate zone ale corpului nu reactioneaza la fel de puternic in comparatie penisul ciupit alte zone mult mai expuse, unde pielea este mai putin sensibila. Chiar daca intepatura in testicule a fost una dureroasa, fiind desemnata a patra cea mai dureroasa zona, avand un scor de 7.

Discuții despre leziuni pe penis

Intepatura in penis a fost cu putin mai dureroasa, fiind clasata cu o durere de 7. Intr-adevar dureroasa este intepatura in nas, catalogata cu un punctaj de 9. Printre cele mai putin dureroase locuri unde poti fi intepat de albine sunt capul, partea superioara a mainii si degetul mijlociu. Studiul, care a aparut in publicatia de specialitate PeerJ, a demonstrat ca daca unele zone ale corpului sunt sensibile la atingere, nu trebuie sa fie sensibile si la durere.

Cu toate acestea, modul in care durerea este suportata si evaluata difera penisul ciupit la o persoana la alta, harta locurilor sensibile la intepatura de albina nefiind una general valabila.

penisul ciupit nu am erecție de dimineață

Chiar daca pe lista lui de incercari se afla si ochiul, la sfatul medicilor, Michael a renuntat la o intepatura in aceasta zona, intrucat risca sa isi piarda vederea.