Cercetatorii din Brazilia sustin ca au descoperit care este cea mai periculoasa pozitie sexuala

Penisul bătrânilor

Conținutul

  Cercetatorii din Brazilia sustin ca au descoperit care este cea mai periculoasa pozitie sexuala Autor: Stirileprotv "Femeia deasupra" a fost desemnata cea mai periculoasa pozitie sexuala, prezentand mari probabilitati de a provoca fracturi ale penisului, potrivit unei cercetari realizate de un grup de oameni de stiinta din Brazilia, informeaza independent.

  de ce s a umflat penisul

  Pozitia "femeia deasupra" a fost responsabila de penisul bătrânilor din cazurile de fracturi ale penisului tratate in trei spitale, potrivit unor cercetatori din Brazilia. Oamenii de stiinta au precizat ca fractura poate fi provocata de faptul ca femeia controleaza penisul cu intreaga ei greutate corporala, nefiind posibil ca ea sa intrerupa aceasta miscare, pentru ca, in cazul unei "penetrari gresite", vatamarea si durerea sunt minore in cazul femeii, dar puternice in cazul barbatului.

  operatii de marirea sexului constanta

  Pe de alta parte, pozitia misionarului a fost desemnata cea mai sigura. Autorii studiului au examinat, pe o perioada de 13 ani, dosarele a 44 de barbati care au avut nevoie de ingrijiri medicale in trei spitale din orasul Campinas, Brazilia, in cazul carora exista suspiciunea de fractura de penis.

  exerciții penis pentru îmbunătățirea erecției

  Citește și Infidelitatea emotionala versus sexul cu alte persoane: Femeile si barbatii reactioneaza diferit la inselat Penisul bătrânilor studiului, 28 de fracturi s-au produs in timpul unui act heterosexual, patru, in penisul bătrânilor unui act sexual intre persoane de acelasi sex, sase, in timpul unei stimulari manuale realizate de partener, iar in patru cazuri circumstantele au ramas neclare. Jumatate dintre pacienti au spus ca au auzit un zgomot asemanator producerii unei fisuri, senzatia de durere aparand dupa accident.

  Cei mai multi dintre ei au ajuns sa primeasca ajutor medical in urmatoarele cinci-sase ore. Studiul a aparut in publicatia Advances in Urology.

  ce trebuie să mănânci pentru o erecție normală