Vrei sa vezi un penis de 20 de metri? - linkuri-turistice.ro

Metri penisului

Conținutul

  metri penisului problemă de erecție la 35 de ani

  În stare flasca, neerectila dimensiunea medie este de 9. Noile masuratori ar trebui sa-i linisteasca si sa-i asigure pe multi barbati ca au dimensiunea penisului in limite normale, au declarat cercetatorii britanici, care au adunat date de la studii în care participantilor le-a fost masurat pensiul de catre un profesionist.

  metri penisului atașament de penis de casă

  Apoi, cercetatorii au folosit datele pentru a concepe un grafic pe care medicii il pot folosi la barbatii pe care ii metri penisului, care sufera de anxietate legata de dimensiunea pensisului.

  În cazuri rare, barbatii pot fi diagnosticati cu tulburare de corp dysmorphic preocupare obsesiva despre defecte fizice imaginare sau reale - o conditie psihologica care poate duce la un comportament obsesiv si anti-social, depresie si chiar sinucidere.

  Participantii la studiu au fost barbati in varsta de de ani ale caror penisuri au fost masurate în cadrul a 20 de studii efectuate în Europa, Asia, Africa si Statele Unite ale Americii.

  metri penisului cum să pui inele penisului

  Cercetatorii nu au identificat o corelatie convingatoare intre dimensiunea piciorul unui barbat si lungimea metri penisului si au recunoscut ca rezultatele lor ar putea fi influentate de posibilitatea ca barbatii care s-au oferit voluntari sa fie mai increzatori in marimea penisului lor decat metri penisului generala.