9 reguli de bază pentru erecţii puternice - CSID: Ce se întâmplă Doctore?

Îmbunătățirea erecțiilor

Ai putea încerca diverse tipuri de lubrifiant, să investești într-o jucărie de masturbare sau să cauți mai multe vibratoare pentru bărbați care sunt acum pe piață.

erecție proastă după 30

Bei prea mult Pula de whiskey: E pe bune, deși prea mult din orice tip de alcool poate avea același efect. Scăderea este cauzată de alcoolul care desensibilizează și încetinește timpul de reacție.

lanseta pentru penis

Pe termen lung, îți poate afecta și nivelul hormonilor. Nu numai că vei avea o burtă de bere, dar conform unui studiu din Strength and Conditiong Journal, dacă bei echivalentul a cinci sau îmbunătățirea erecțiilor multe pahare de alcool, îți suprimă producția de testosteron care-ți va compromite erecțiile.

nu mi pot strecura penisul

Acestea fiind spuse, cantități mai mici de băutură unul sau două pahare pe zi par să aibă un efect mai scăzut sau deloc asupra testosteronului. Un studiu din a descoperit chiar că bărbații care consumă mai îmbunătățirea erecțiilor flavonoide se găsesc din abundență în vinul roșu au mai puține disfuncții erectile. Eviți sportul Ca erecția să aibă loc, sângele trebuie să circule la penis mai rapid decât ar îmbunătățirea erecțiilor în afara lui. Inima îți pompează sângele în corp, deci este destul de evident de ce o inimă fermă este asociată cu o erecție sănătoasă.

penisul erect crește în timp

Un studiu din publicat în Journal of Sexual Medicine îmbunătățirea erecțiilor testat această ipoteză. A urmărit de bărbați și a descoperit că cei care făceau sport îmbunătățirea erecțiilor o erecție în timpul meditației că aveau cea mai înaltă funcție sexuală, inclusiv la erecție și la calitatea a orgasmului. Tipii care au avut 18 METS sau echivalente metabolice, pe săptămână, au spus că au avut parte de cel mai bun sex.

Multi dintre barbatii care cu DE nu sunt constienti de faptul ca problema lor poate ascunde boli precum diabetul sau hernia de disc, la fel cum cred ca viata lor sexuala a luat sfarsit odata cu aparitia acestei disfunctii.

METS măsoară cantitatea de energie pe care o folosești pe o singură activitate. Optesprezece METS sunt echivalentul a două ore de exerciții cardio susținute cum ar fi alergatul sau înotul sau trei și jumătate ore de exerciții moderate pe săptămână.

poate exista o erecție cu presiune crescută

Îmbunătățirea erecțiilor avantaj al șoarecilor de sală: Stresul și anxietatea ucid multe erecții, iar sportul este dovedit că reduce stresul și anxietatea. Renunți la cafeină Un studiu din arată că bărbații care consumau două până la trei căni de cafea pe zi aveau cu 39 la sută mai puține șanse să aibă disfuncții erectile decât cei care nu beau cafea.

Lipsa erecției la bărbați. Disfuncția erectilă. linkuri-turistice.rotia

Are sens, din moment ce consumul de cafea a fost legat de sănătatea cardiovasculară și, cum am specificat anterior, să o ai și să-ți menții erecția este adesea în conexiune cu cât de eficient este pompat sângele în corp. Ești deshidratat.

se poate micșora penisul unui bărbat