Disfunctia erectila | linkuri-turistice.ro

Impotenta cauze. Cuvinte cheie de căutare

chinuit de erecția nocturnă

Disfunctia erectila poate avea urmatoarele complicatii: Viata sexuala nesatisfacatoare Probleme in relatia de cuplu Stima de sine scazuta Imposibilitatea de a avea un copil Diagnosticare impotenta Cu toate ca este un impotenta cauze delicat, barbatul trebuie sa mearga la un consult de specialitate pentru a afla cauzele impotenta cauze sale, precum si modul in care poate trata aceasta problema.

Medicul poate folosi urmatoarele analize si teste pentru stabilirea diagnosticului corect: Examinare fizica a penisului si testiculelor Analize de sange pentru a cauta posibile afectiuni care pot cauza disfunctie erectila afectiuni cardiace, diabet, nivel scazut de testosteron Analiza urinei cauta in general semne ale diabetului Ecografia Examenul psihologic Tratament impotenta In primul rand, medicul se va asigura ca trateaza toate afectiunile asociate care ar putea cauza sau agrava impotenta.

cum să înveți să controlezi o erecție

Apoi, medicul poate recomanda medicamente care ajuta la obtinerea si mentinerea erectiei, medicamente precum: Sildenafil — actioneaza precum un vasodilatator Tadalafil - este inhibitor de fosfodiesteraza si trateaza disfunctia erectila Impotenta cauze — tot din clasa inhibitorilor de fosfodiesteraza, si Vardenafiul este folosit in tratarea disfunctiei erectile Impotenta cauze medicamentele mentionate mai sus stimuleaza efectele oxidului nitric din organism, relaxand astfel musculatura penisului, fapt ce determina stimularea circulatiei sanguine la nivelul acestuia.

Efectele secundare ale acestor medicamente, precum si modul in care interactioneaza cu medicamente din alte categorii, obliga individul sa le ia numai la recomandarea medicului.

Impotenta - cauze principale

Aceste medicamente sunt in mod deosebit contraindicate in caz de impotenta cauze arteriala scazuta, afectiuni cardiace sau tratamente precum ce pe baza de nitroglicerina. Exista si tratamente injectabile pentru impotenta, precum si interventii chirurgicale ce pot fi folosite intr-o asemenea situatie.

extensori de penis de casă online

Impotenta cauze psihologica, renuntatul la fumat, precum si exercitiile fizice sunt benefice in caz de disfunctie erectila. Prevenire impotenta Disfunctia erectila poate fi prevenita prin mentinerea unui stil de viata sanatos.

cu o erecție rapidă la bărbați