Disfuncția erectilă

Examinarea erecției

Conținutul

  examinarea erecției

  Nu este o boala ce tine de varsta, aceasta poate aparea la tineri, dar si la adultii trecuti de varsta a treia. Cea mai frecventa examinarea erecției o reprezinta afectarea arterelor, musculaturii netede si tesut fibros, frecvent secundar unei afectiuni ca de exemplu, afectiuni precum diabet, boli renale, alcoolism cronic.

  examinarea erecției

  Cauza functionala psihica constituie de cele mai multe ori un factor important in instalarea impotentei sau examinarea erecției nervoasa, stersul prelungit sau excese de orice tip. Astfel de cauze fac ca erectia sa cedeze inainte de orgasm si ejaculare. Impotenta - Simptome Semne si simptome ale impotentei Simptomatologia impotentei include imposibilitatea de a obtine o erectie si imposibilitatea de a mentine o erectie.

  examinarea erecției

  O evaluare atenta, incepand cu istoricul bolii si examinarea fizica este necesara pentru a diagnostica cauza ce poate produce impotenta.

  Odata descoperita cauza, poate fi stabilit tratamentul tintit al cauzei si a eventualilor factori care contribuie la aparitia acestei probleme.

  examinarea erecției

  Mai multi factori cresc riscul de a dezvolta impotenta. Acestia includ: abuzul de alcool.